Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Kommende udgivelser


Her kan du følge med i, hvor i processen den tegneserie, du søger, er. Da vi ofte trykker flere tegneserietitler samtidigt, kan det ske, at en titel er færdig, men ikke ryger til tryk, fordi den venter på nogle andre titler. Denne procedure kan måske være irriterende, hvis det er lige præcis din titel, der står og venter, men det er med til at holde Forlaget Faraos Cigarers lave prisniveau. 

Status 10 Maj 2021 -


Senest udkommet

Kogaratsu 11 - Guld og ild
Folkets røst af Tardi
Duke 5- En pistolmand bliver til
Tyvenes by (Sværd og Trolddom)
Dødens port (Sværd og Trolddom)

Afleveret til tryk

Tårnene i Mauryskovene 9b Manden med øksen
Slægtskrøniker 3 - Dulles Griet
Nestor Burma - Perlefiskeri ved Montsouris

Juan Solo - samlet bind
Caza Fantasier fra forstæderne

 


Tårnene i Mauryskovene : 9b

Tårnene_9b

Manden med øksen

Hvad skete der egentlig mellem bind 9 og 10. 26 år efter at Hermann blev færdig med sit store epos kommer der en historien - hvilket også er årsagen til den noget mystiske titel 9b.
Tegner: Hermann Huppen

Slægtskrøniker : 3

Dulles_Griet

Dulles Griet

En tegneserie bygget over et billede af Bruegel? Kan man det? Det korte svar er ja! og faktisk så successfuldt at tegneserien har været udsolgt siden den udkom. Dette er der nu endelig rådet bod på - Så nu kan flere få fornøjelse af Bruegel I tegneserieformat.
Forfatter: Hermann Huppen
Tegner: Hermann Huppen

Murena : 11

MURENA_11_DK_03_

Lemuria

Lemurierne var en religiøs festivel som blev afholdt d15 maj for at holde onde ånder -Lemur- væk. Men holder de sig væk fra Lucius Murena sind eller vil han få sin hukommelse tilbage?
Forfatter: Jean Dufaux
Tegner: Theo_Caneschi

Juan Solo - Samlet bind

Endelig ka man læse hvordan det endte for Juan Solo. Alle fire bind samlet i et bind Jodorowskys og Bess store epos tilgængeligt på dansk...
Forfatter: Alexandro Jodorowsky
Tegner: Bess

Nestor Burma : 7

Perlefiskeri ved Montsourisparken

"Hver gang jeg griber fat i noget i den her ækle sag, ender det med en voldsom død!" For Nestor Burma er det bare en rutinesag. En gemen omgang afpresning. Men i Leo Malets univers er intet simpelt. Der går ikke lang tid, før vi har lig på bordet, og jo mere Nestor Burma tænker over sagen, jo mere forvirret bliver han.
Forfatter: Moynot

Fantasier fra forstæderne den komplette version

FantasierFF-DKbvm-midlertiidig cover

Efter at have været udsolgt i mere end 25 år - genudgives fantasier fra forstæderne og denne gang i en komplet udgave og med et forord af Caza selv...