Links

Bibliografi

"Dværgenes konge".

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Bruno Chevalier


Sammen med Thierry Ségur lavede han succesen "Dværgenes konge".

Som fantasy skilte den sig hurtigt ud fra mængden ved at undgå de arketypiske fantasyfælder som "en troldmand, en kriger og en let påklædt mø, som drager ud på eventyr..." Ydermere opnår deres plot mere originalitet ved at rykke ved skurke/helterollerne, og man begynder at tvivle på, om der overhovedet er nogle, man skal holde med. 

"Dværgenes konge" kom i tre bind fra Carlsen, og senere blev udgivet af forlagene Kazoom/Faraos Cigarer. Begge udgaver er udsolgte og stærkt eftersøgte på brugtmarkedet, hvilket vel i sig selv taler for hans store kvalitet. Deter nu tredje gang den bliver udgivet!  

     

Bruno-Chevalier


Kunstneren er en del af disse udgivelser


Dværgenes konge

Dværgenes-konge-samlet

I dette geniale epos, er alt ikke som det ser ud. Det onde er måske ondt, men sådan har det ikke altid været! og den "gode" var måske skyld i at det "onde" blev ondt.Tre dværge sendes ud for at finde deres konge. Eventyret kan begynde...
Udgivet: 12 March 1998
Forfatter: Bruno Chevalier
Tegner: Thierry Ségur

Dværgenes Konge

Dværgenes_cover_Version_2

Tordenridderen Hurl som lyder Ssins befalinger. Ewandor og Dragen Jhub stræber alle efter det samme! En sten! En sten gemt i de dybe bjerge, imens er tre dværge på jagt efter en nye konge.
Udgivet: 6 June 2015
Forfatter: Bruno Chevalier
Tegner: Thierry Ségur