Bibliografi

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

En sand historienørd


Eric Knipper er født i Slesvig i 1973 og er med egne ord for Tysk til at være Dansker og for Dansk til at være Tysker.
Da det er gået lidt tilbage for Slesvigs erhvervsudvikling siden vikingetiden, søgte han nye græsgange i København. Her blev han bærer af den hellige flamme, der rækkes videre af generation efter generation af lærde. Om det er oplysningens lys eller de vilde teoriers feberbrande kan kun tiden vise, men det hele resulterede i en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet med en afstikker til Teknisk Skole ind imellem.

Han lever nu sammen med sin kæreste på Nørrebro og arbejder på sine tegneserier, hvoraf den sidste blev skabt i tæt samarbejde med Nationalmuseet: Den historiske serie Germania, der foregår i Jernalderen før nationalstaten Danmark blev skabt.

Eric Knipper har en lang udvikling bag sig fra at han i 1990 debuterede med albummet "Twillight", hvilket førte til den ugentlige stribe "Jørg" i Flensborg Avis i perioden 1992-1993.

De to DIY Nørrebronx album udkom i 2004 og 2006. Serien har desuden været udgivet i antologier og på nettet m.m. I 2007-2008 kørte tegneserien Dirigenten fra helvede i musikavisen Optakt.

hjemmeside: www.thesyndikate.dk

 

     

eric-i-skov


Kunstneren er en del af disse udgivelser


Germania

Germania

Germania

Kan en Kimbrer stole på de Romerske generaler? Og hvilke repressalier kan man forvente, såfremt man skulle vende det mægtige Rom ryggen? Og allervigtigst hvem kan man regne som sine venner.
Udgivet: 5 October 2012
Forfatter: Erik Knipper
Tegner: Erik Knipper