Links

Bibliografi

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Den møjsommelige


Frédéric Legrain aka Regric født i Frankrig i 1969,  fandt allerede ud af som 7 årig at han ville være tegneserietegner og så begyndte han ellers at kopiere sine idoler... Det er her nok ikke svært at regne ud hvem hans idoler var, de kom stort set alle fra Studio Herge... Régric kopiere løs og møjsommeligt lykkedes det ham at bliver en rigtig habil håndværker... Bob De moor opdager ham og tilskynder ham at fortsætte og et par år efter går han så at sige til eksame hos selveste Jacques Martin, som vil se om han er værdig til at fortsætte hans serie Lefranc... Hårdt arbejde betaler sig og idag er han fast tegner på Lefranc serien som har fået en revivel efter at den så at sige er hoppet tilbage til den tid hvor de første bind blev skrevet...

     

Régric


Kunstneren er en del af disse udgivelser


Lefranc

Lefranc (1)

Lefranc: Fuglemennesket

Lefranc ankommer til påskeøerne og pludselig falder et obejekt ned fra himlen, samtidig med at en ung dreng myrdes... De nyankomne mistænkes straks af lokalbefolkningen og samtidig går jagten ind på den mystiske himmelfalde genstand...
Udgivet: 16 February 2018
Forfatter: Régric
Tegner: Roger Seiter

Lefranc

Lefranc_Kaosstrategien

Kaosstrategien

Et attentat mod de olympiske lege i Melbourne. En rigmand der forsvandt for en del år siden og et fly der bliver skudt ned ved den australske kyst... Noget stort er i gære, men hvad!
Udgivet: 31 May 2019
Forfatter: Régric
Tegner: Roger Seiter

Lefranc : 11

Lefranc_Cuba_Libre

Lefranc - Cuba Libre

Hvem ville ikke gerne interviewe Ernest Hemingway. Så da muligligheden opstår for Lefranc, er det afsted til Cuba, men på Cuba er oprøret i fuld gang og ingen kan vide sig sikker!
Udgivet: 8 April 2016
Forfatter: Roger Seiter
Tegner: Régric

Lefranc : 8

Lefranc_Stalins_søn

Lefranc: Stalins børn

En klon af Stalin! Det løber koldt ned af ryggen på Lefranc, men kan han overhovedet stille noget op imod verdens mægtigste sikkerhedstjeneste?
Udgivet: 20 March 2015
Forfatter: Jaques Martin
Tegner: Régric