Links

Bibliografi

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Manden der var med til at starte GW!


Steve Jackson født i 1951 har været været en af de helt store motorer indenfor rollespil og figurspil! Åbenede den første GW butik i London i 78 da der mangled et sted hvor man kunne købe rollespil! Og da Jackson og Livingstone lavede deres første spillemesse i 1980, fandt de ud af, at de hellere måtte lave en bog der forklarede hvordan rollespil fungerede og så var Sværd og Trolddom født! Udover at være forfatter er han også spildesigner. Er så uheldig at dele navn med en anden Steve Jackson som kommer fra USA og som også har skrevet Sværd og Trolddomsbøger! Men denne Steve Jackson er altså den rigtige:)  

     

jackson-livingstone


Kunstneren er en del af disse udgivelser


Sværd og Trolddom : 1

Troldmanden fra Ildbjerget

Troldmanden fra Ildbjerget

Sværd og Trolddomsbøgerne er tilbage! Du er draget ud på en færd for at finde Troldmandens skat, der ligger gemt dybt inde i Ildbjerget: Du er på vej til at begive dig ud på et fantasktisk eventyr, hvor DU er helten! og dine valg afgøre om du lever eller dør.
Udgivet: 9 October 2020
Forfatter: Ian Livingstone / Steve Jackson

Sværd og Trolddom : 11

Mysteriet i Salamonis_cover

Mysteriet i Salamonis

Du er rejst til den oldgamle by Salamonis for at opnå berømmelse og rigdom som eventyrer! Vil du slutte dig til skallesmækkernes vagtkorps og eskortere de handelskaravaner, som rejser på kryds og tværs over Allansia?
Udgivet: 7 April 2023
Forfatter: Steve Jackson