Links

Bibliografi

Følgende værker er udkommet på dansk:

Albatros 1: Shanghajet

Albatros 2: Det onde øje

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Vincent


Vincent blev født 10. august 1974 i Aurillac i Cantal-provinsen i Frankrig. Efter en bacheloreksamen i kunstindustri og 4 år på Emile Cohl-skolen, hvor han specialiserede sig et helt år i 3D-animation. Han har lavet videospil for Calysto samt DOKI DENKI, hvor han bl.a. lavede videospil med Disney's Peter Plys. Han begyndte at lave tegneserier om at flyve til flyvermagasinet Aviasport, som han stadigvæk illustrerer for. Flyvning har hans store interesse - bare se "Albatros". Vincent bor i dag nord for Lyon.

 

     

vincent


Kunstneren er en del af disse udgivelser


Albatros : 1

Albatros 1: Shanghajet

Shanghajet

Ombeline er en ung dansepige, som lettere uvidende er på vej til at følge i sin mors fodspor som glædespige. Hun er en utålmodig og nysgerrig sjæl og ønsker at livet ville byde på mere end gamle mænd med penge og en hang til alt for unge piger.
Udgivet: 13 February 2009
Forfatter: Vincent
Tegner: Vincent

Albatros : 2

Albatros 2: Det Onde Øje

Det onde øje

Kampen mellem politiet, der ledes af den mand, Ombeline frygter mest, og piraterne er spidset til. Ombeline prøver at gøre sig fortjent til opholdet hos piraterne og får den noget risikable tjans at prøveflyve en "drage".
Udgivet: 13 February 2009
Forfatter: Vincent
Tegner: Vincent

Albatros : 3

ALBATROS 3

Sjælens hvisken

Louis og Ombeline er tvunget på flugt. Piratkaptajnen Èmerance er hårdt såret. Sult og kulde tærer på besætningen... Oprøret ulmer
Udgivet: 10 October 2009
Forfatter: Vincent
Tegner: Vincent