Animal'Z

Animalz_BIBI

Naturen har spyttet sin vrede ud, og grupper af mennesker kæmper for at nå frem til nogle få oaser. Nogle få individer er hybrider mellem menneske og dyr, men hvad er man, hvis man er hybrid?

Information

Serie:

Jorden i oprør

Titel:

Animal'Z

Original Titel:
Animal´Z

Udkom på dansk:
Friday, January 29, 2010

Tegner: Bilal
Forfatter: Bilal

Original Sprog: Fransk

Oversætter: Ole Steen Hansen

Tryk: Farver
Antal sider: 100
Indbinding:

ISBN: 978-87-91976-48-3

Stregkode: 9788791976483

Pris: Vejl. udsalgspris med moms

248 kr

Køb nu

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Animal'Z


Animalz_BIBI

     

"Naturen har spyttet sin vrede ud. Mere end nogensinde er overlevelse en personlig sag. Søgning efter drikkevand bliver det vigtigste forehavende. Enhver er sig selv nærmest."

Bilal har igen kastet sig over science fiction-genren, og han er ikke optimistik på vores vegne. Grupper af mennesker kæmper for at nå frem til nogle få oaser. Nogle få individer er hybrider mellem menneske og delfin, men hvad er man, hvis man er hybrid? Og hvem holder man så egentlig med?


Anmeldelser af denne udgivelse


Gråtonede poetiske billeder  Enki Bilal er med "Animal'z" tilbage med en tegneserie om verden, som den vil se ud i den nærmeste fremtid. Vanen tro - fristes man til sige - er intet forandret til det bedre; tværtimod er mennesket både i kamp med sig selv og naturen for at overleve.

I serien Jorden i oprør findes også


Jorden i oprør : 2

Julia_cover_Dansk

Julia & Roem

Kan et økodrama samtidig været et romatisk drama? Hvordan ville Rome & Juliet fungere i en fremtid hvor alt er på hovedet? Bilal har givet sit besyv med på dette spørgsmål.
Udgivet: 29 July 2011
Forfatter: Bilal
Tegner: Bilal

Jorden i oprør : 3

Bilal_luftens_farve

Luftens farve

Luftballonen Garbage driver viljeløst rundt i et landskab som er under konstant forandring, med sig har den en last af fortidens synder. Hvad er jordens fremtid? Er det håb eller Ragnarok?
Udgivet: 27 February 2015
Forfatter: Bilal
Tegner: Bilal