Før Inkalen

Før inkalen

"Før Inkalen" er historien om, hvordan John Difool fik sin detektiv R-licens og en beskrivelse af hans noget aparte barndom. Den ligger sig i sagens natur tæt op af den klassiske "Inkalen" og fungerer som en forhistorie.

Information

Serie:

Inkal Sagaen

Titel:

Før Inkalen

Original Titel:
Avant L'Incal intégrale

Udkom på dansk:
Monday, December 29, 2008

Tegner: Zoran Janjetov
Forfatter: Alexandro Jodorowsky

Original Sprog:

Oversætter: Ole Steen Hansen

Tryk: Farver
Antal sider: 294
Indbinding: Hardcover

ISBN: 978-879197634-6

Stregkode: 9788791976346

Pris: Vejl. udsalgspris med moms

398 kr

Køb nu

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Før Inkalen - samlet udgave


Før Inkalen_BIBI

Læs de først 6 sider af en udgivelse i PDF format

PDF klik her
     

"Før Inkalen" er skrevet af Jodorowsky og tegnet af Janjetov. Det er historien om, hvordan John Difool fik sin detektiv R-licens og en beskrivelse af hans noget aparte barndom. Den ligger sig i sagens natur tæt op af den klassiske "Inkalen" og fungerer som en forhistorie. Jodorowsky er vanen tro en skarp samfundssatiriker, og læseren får et dybere indblik i den syge verden, som John Difool lever i. John Difools mor er narkoluder (Jodorowsky har en sær forkærlighed for denne branche) og hans far, selvfølgelig fristes man til at sige, en elendig kriminel, hvis bidrag til menneskeheden er en falsk glorie, som ikke engang fungerer optimalt.


Anmeldelser af denne udgivelse


Politikken : Før Inkalen  Med 20 års forsinkelse udkommer historien om, hvordan detektiven John Difool blev til i fremtidens underholdningsdiktatur.
Litteratur nu. dk : En rejse i troldmandens bevidsthed  Grubebyen hviler sig. Den eneste belysning i den uudgrundelige afgrund er lysene fra den røde ring, forlystelsesområdet på de nedre niveauer, og fra kæmpe-tv-skærmene, som nat og dag utrætteligt genudsender meddelelserne fra præsidenten og hans endeløse kloninger.
Norsk anmeldelse  

I serien Inkal Sagaen findes også


Inkal Sagaen

INKALEN_forside

Inkalen

Historien om detektiv John Difool med klasse R-licens, som skal redde verden, selvom han egentlig hellere vil drikke visky, tage spv og få sig noget god sex med en substitut luder.
Udgivet: 7 December 2009
Forfatter: Alexandro Jodorowsky
Tegner: Moebius

Inkal Sagaen

Meta-Baronens Våben_BIBI

Metabaronens våben

Historien om verdens største kriger, Meta baronen og hvordan han fik sine våben. Tegnet af Travis Charest, som betragtes som et af USAs største tegneserie talenter.
Udgivet: 30 October 2009
Forfatter: Alexandro Jodorowsky
Tegner: Travis Charest

Inkal Sagaen

Castaka_BIBI

Castaka

Engang for længe siden, på planeten Ahour, levede to klaner, Amakura og Castaka. Således begynder beretningen om metabaronens forfader Dayal.
Udgivet: 12 May 2015
Forfatter: Alexandro Jodorowsky