[efter]

Himmel-over-Bruxelles_efter

Yslaire fortsætter, hvor han slap i sidste album, og denne gang stiller han det simple spørgsmål: Hvordan kan elskov være mere stigmatiseret end vold, død og ødelæggelse?

Information

Serie:

Himmel over Bruxelles

Titel:

[efter]

Original Titel:
Le cielau - dessus de Bruxelles...[Avant]

Udkom på dansk:
Wednesday, November 26, 2008

Tegner: Bernar Yslaire
Forfatter: Bernar Yslaire

Original Sprog: Fransk

Oversætter: Francois-Eric Grodin

Tryk: Farver
Antal sider: 72
Indbinding: Hardcover

ISBN: 87-91976-04-9

Stregkode: 9788791976148

Pris: Vejl. udsalgspris med moms

169,50 kr

Køb nu

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Himmel over Bruxelles 2: [efter]


HimmelOverBruxelles2

     

Yslaire fortsætter, hvor han slap i sidste album, og denne gang stiller han det simple spørgsmål: Hvordan kan elskov være mere stigmatiseret end vold, død og ødelæggelse?

Hvorfor har de store religioner brug for et fjendebillede, og hvorfor er de så bange for netop seksualiteten? Dette er første gang, Yslaire viser så eksplicit den forbudte kærlighed mellem Fadya og Julius (hvis det altså er hans navn), og det er et skridt, han har taget, fordi, som han selv siger, krigen gjorde ham bange og usikker. Han kunne ikke stiltiende bare sidde og kigge på en skærm, hvor mennesket blev reduceret til et politisk budskab eller en simpel handling. Vi er alle skabt af kød, blod og følelser. Den tid vi lever i domineres af frygt og irrationalitet. Yslaire viderebringer her  John Lennons & Yoko Onos budskab "MAKE LOVE NOT WAR"! Er det naivt? Døm selv!


Anmeldelser af denne udgivelse


Seriejournalen : Himmel over bruxelles 2  Jeg havde med vilje udsat anmeldelsen af denne anden del, da jeg ikke ville skrive i den rosende slipstrøm af 1'eren. Det er derfor, sådan nogenlunde da, at jeg ser på albummet [efter] med friske og ikke forudfattende holdninger.

I serien Himmel over Bruxelles findes også


Himmel over Bruxelles : 1

HimmelOverBruxelles1

[før]

Vi møder Fadya, en smuk, ung arabisk kvinde, på den dag, hvor hun har taget den ultimative beslutning om at blive martyr, men så møder hun Julius Engel Stern, som trods det meget jødiske navn ikke er jøde.
Udgivet: 12 December 2006
Forfatter: Bernar Yslaire
Tegner: Bernar Yslaire