Saint-Exupéry - Den sidste rejse

SaintEx_BIBI

Med "Saint-Exupéry - Den sidste rejse" giver Hugo Pratt, som selv var en stor fan af forfatteren til "Den Lille Prins", en smuk, poetisk fortælling om en af Frankrigs store forfatteres endeligt.

Information

Titel:

Saint-Exupéry - Den sidste rejse

Original Titel:
Saint Exupéry - Le dernier vol

Udkom på dansk:
Monday, August 08, 2005

Tegner: Hugo Pratt
Forfatter: Hugo Pratt

Original Sprog: Fransk

Oversætter: Birgitte Quint

Tryk: Farver
Antal sider: 78
Indbinding: Hardcover

ISBN: 87-990314-2-6

Stregkode: 9788799031429

Pris: Vejl. udsalgspris med moms

168 kr

Køb nu

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Saint-exupéry - Den sidste rejse


SaintEx_BIBI

     

Med "Saint-Exupéry - Den sidste rejse" giver Hugo Pratt, som selv var en stor fan af forfatteren til "Den Lille Prins", en smuk, poetisk fortælling om en af Frankrigs store forfatteres endeligt. Et omfattende forord af Frédéric d'Agay og skitser af Hugo Pratt bidrager med et grundigt portræt af legenden. Historien tager sit udgangspunkt i Saint-Exupérys sidste togt i sit rekognosceringsfly den 31. juli 1944. Fra cockpittet følger vi Saint-Exupérys rejse fra den virkelige verden, forfulgt af to tyske jagerfly, til en drømmeverden, hvor vi får et indblik i hans livs kampe og skuffelser.


Anmeldelser af denne udgivelse


Politikken : Den Heroiske Fantasi  Hugo Pratts tegnede fortælling om den franske flyver og forfatter Antoine Saint-Exupéry udkommer omsider på dansk.
Weekendavisen : Saint Exupéry  
Seriejournalen : Saint Exupéry Den sidete rejse  Den sidste rejse er en spændende fortalt beretning om en spændende person, Saint-Exupéry. Historien er på engang ganske luftig - den foregår også i skyerne - og komprimeret i og med den koger et helt liv ind til 60 siders tegneserie. En fremragende præstation.
Litteratursiden.dk : Saint Exupéry  Smukt album, der fremstår som en lykkelig symbiose af fantasi, tekst og tegning over et stort menneskes virke mellem himmel og jord.