Et, to... Troy

et-to-troy

Zanfyst keder sig i hverdagen, men så kommer Glace på en "flyvende ståldrage" og tilbyder ham eventyr. Hvem kan sige nej til eventyr? Zanfyst glemmer dog ikke sine gamle venner, og det samme gør hans fjende, Thanos heller ikke...

Information

Serie:

Zanfyst fra Stjernerne

Titel:

Et, to... Troy

Original Titel:
Lanfeust des Étoiles - Un, Deux... Troy

Udkom på dansk:
Wednesday, July 09, 2008

Tegner: Didier Tarquin
Forfatter: Christophe Arleston

Original Sprog: Fransk

Oversætter: Freddy Milton

Tryk: Farver
Antal sider: 48
Indbinding: Hardcover

ISBN: 978-87-91976-20-9

Stregkode: 9788791976209

Pris: Vejl. udsalgspris med moms

99,50 kr

Køb nu

Forside Grey Dot Udgivelser
Kommende udgivelser
Tegner & forfatter
Grey Dot Anmeldelser
Smagsprøver
Grey Dot

Galleri

Grey Dot Om forlaget
Kontakt

Zanfyst fra Stjernerne 1: Et, to... Troy


Zanfyst1_BIBI

     

Zanfyst keder sig i hverdagen, men så kommer Glace på en "flyvende ståldrage" og tilbyder ham eventyr. Hvem kan sige nej til eventyr? Zanfyst glemmer dog ikke sine gamle venner, Hebus den supervoldelige trold og hans kæreste den smukke, men også hidsige Cixi. Desværre for Zanfyst følger hans gamle ærkerival Thanos med, for både Zanfyst og Thanos er i besiddelse af magiske kræfter som handelsfyrsten Dheluu gerne vil se nærmere på!

"Zanfyst fra Stjernerne" er en NY historie, som tager sit udgangspunkt, efter den første serie, "Zanfyst fra Troy". Vores helt Zanfyst har klaret de fleste af de problemer, der var på planeten Troy, og dagligdagslivet keder ham. Hvad gør en helt, når der ikke er flere heltegerninger at udføre?

Fortvivl ikke, for hvis planeten Troy ikke rummer flere opgaver til en som Zanfyst, så kan man i universet sagtens finde opgaver og modstandere af format til vores helt. I "Zanfyst fra Stjernerne" finder vores noget bondske helt ud af, at hans planet er en af mange, og tingene ikke er så ligetil. Måske er han slet ikke er den, han troede, han var?

Kunne du lide "Zanfyst fra Troy", vil du elske denne serie. Det er science fiction/fantasy når det er bedst, og Frankrigs bedst sælgende fantasyserie til dato.

 


Anmeldelser af denne udgivelse


Troldspejlet : Zanfyst  

I serien Zanfyst fra Stjernerne findes også


Zanfyst fra Stjernerne : 2

Taarnene-i-Meirrion

Tårnene i Meirrion

Meirrion er hjemsted for handelsfyrsten Dheluu. Prins Dheluu leder handelskompagniet, og han ønsker at bruge Thanos og Zanfysts evner i kampen mod dolphanterne. Men prins Dheluu er ikke videre sympatisk...
Udgivet: 9 July 2008
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin

Zanfyst fra Stjernerne : 3

OErknerne-paa-Abraxar

Ørknerne på Abraxar

Zanfyst har valgt at følge oprørerne, og dermed har han fået to magtfulde fjender: Dheluu og Thanos, som nu tjener Dheluu. Fjender er en ting, men Cixi er også begyndt at tale om børn?
Udgivet: 1 August 2008
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin

Zanfyst fra Stjernerne : 4

Kvindeoeen

Kvindeøen

Zanfyst er skilt fra sine venner, Hebus' fortryllelse er vendt, så nu arbejder han for Dheluu. Cixi er flygtet sammen med oprørerne. Zanfyst er røget til en anden tidsalder sammen med Swiip, hvor de kommer i kontakt med... KVINDER!
Udgivet: 1 August 2008
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin

Zanfyst fra Stjernerne : 5

Jagten-paa-Gawlax-bakterien

Jagten på Gawlax-bakterien

Swiip og Zanfyst er på jagt efter Gawlax-bakterien, hvis egenskaber kan afsløre prins Dheluu, som den han virkelig er - nemlig en pathacelcer, der kan skifte form til en hvilken som helst skabning, de kender.
Udgivet: 29 August 2008
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin

Zanfyst fra Stjernerne : 6

Fribytternes-time

Fribytterens time

Zanfyst genforenes med sin elskede Cixi, og alt er fryd og gammen - dog med en enkelt lille detalje: Der er gået 16 år!!! Zanfyst er far til Glin, som ikke just synes at nyde genforeningen med sin far!
Udgivet: 29 August 2008
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin

Zanfyst fra Stjernerne : 7

Zanfyst7_BIBI

Dolphanternes hemmelighed

Glin er bliver taget til fange af Thanos, som kan mærke potentiale i sin "nye" elev. Thanos ønsker at fremelske den mørke side af Glin, og ved hjælp af narkotika lykkes det Thanos at finde Glins onde side.
Udgivet: 12 October 2009
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin

Zanfyst fra Stjernerne : 8

Zanfyst8_BIBI

Den fjerde metamorfose

Glins sjæl er blevet formørket af narkotika, men måske kan han reddes? Thanos er ikke længere et nyttigt værktøj for prins Dehluu, og et opgør mellem to onder finder sted!?! Læs den længe ventede afslutning...
Udgivet: 23 October 2009
Forfatter: Christophe Arleston
Tegner: Didier Tarquin